[IMG]http://i61.tinypic.com/sm6loo.jpg[/IMG]
Veient l’èxit que va tenir el cruixent de Llavors a la trobada dd vocals el faig públic a tothom, super fàcil ja veureu.
1 got de llavors de gira-sol
1 got de llavors de sèsam
1 got de pipes de carbassa
1 ou
3 cullerades de sucre per la versió dolça o 1 culleradeta de sal per la salada.
Batem un ou, afegim el sucre si volem que siguin dolces o la sal si fem la versió salada. Incorporem els tres vasos amb cadascun dels tipus de llavor, barregem bé per a que hi hagi ou per tot arreu.
Posem en una safata amb un paper de forn, estenem la barreja i la fem uniforme i fineta.
Per últim ho posem al forn a 15 graus durant 20 minuts o fins que estigui torrat, vigilar que el punt entre torrat i cremat és molt lleuger.
Quin ús ha agradat més? Dolç o salat?
Que aprofiti!